مرکز تماس 021 910 910 17

بررسی تخصصی اپل واچ سری 4

بررسی کامل اپل واچ سری چهار

اپل واچ سری 4 را باید که بزرگ‌ ترین آپدیت شرکت اپل در مورد ساعت ‌های هوشمندی که می سازد به ‌حساب آورد و باید بگوییم که اپل موفق شده است این مجموعه از محصولات خود را در ابعاد گوناگون ارتقا دهد.

در اوایل سال ۲۰۱۵ میلادی و دقیقا  با وارد شدن به بازار ساعت‌ هوشمند اپل  ، گجت های پوشیدنی بعد از گذشت چندین دوره که این محصولات مورد توجه قرار نمی گرفتند دوباره توانستند که نبض بازار را در دست گرفته و خود را به عنوان محصولاتی محبوب در بازار نشان دهند.

تا پیش از رونمایی اپل واچ سری نخست، ورود بسیار عالی شرکت ‌هایی را در این زمینه شاهد بودیم که تنها چند ماه نیاز داشتند تا در اوج بمانند و بعد از این چند ماه هیچ خبری از آن ها نبود و کاملا فراموش می شدند؛ ولی اپل با وجود همه انتقاداتی که به نسل نخست اپل واچ وارد می شد، این گجت را به ابزاری کاربردی برای تعداد بسیار زیادی از کاربران تبدیل نمود.

اولین نسل از اپل واچ موفق شد که خودش را به عنوان یکی از محصولات پرفروش و موفق به همه نشان دهد. همه‌ ی ما پی برده بودیم که اپل در کار برنامه ‌ریزی برای ساخت محصولی محبوب و کاربردی در زمان طولانی مهارت بسیار خوبی دارد. اپل با تولید و به وجود آوردن یک اکوسیستم از محصولات، تعداد زیادی از کاربران را درگیر خود کرد و با ساختن یک اکوسیستم نرم‌افزاری بسیار عالی و کاملا یکپارچه رقیبان بزرگ را در بازار شکست داد.

در تجربه‌ ای که ما از نسل نخست اپل واچ داشتیم، بهره بردن از این محصول به علت کمبود ها و مشکلات نرم‌افزاری کاهش یافته بود؛ ولی این مورد نرم‌افزاری با آپدیت های کاملا کاربردی اپل جهت سیستم ‌عامل WatchOS  به آرامی برطرف شدند. اپل در دومین سری گجت هوشمند خود در زمینه سخت‌افزاری، بهبودهایی را در نظر گرفت که بازخوردهای بسیار خوبی نیز با خود به‌ همراه داشت. بالا بردن استحکام دستگاه در پایین آب و بالا بردن میزان روشنایی نمایشگر به علاوه بهبودهای بسیار خوب پردازنده و کم شدن میزان مصرف انرژی، باعث شد یک این دستگاه به یک دستگاه بسیار عالی برای کاربران تبدیل شود.

اپل واچ سری 4

اپل واچ سری 4

اپل در سومین نسل تصمیم گرفت که برطرف کردن نیازهای مخاطبین اصلی خود رفت و تصمیم گرفت که آن ها را در این زمینه به خواسته هایشان برساند. برخی از نسخه های اپل واچ در سال ۲۰۱۷ میلادی توانایی بهره بردن از LTE را دارا بودند؛ ولی این نسل موفق نشد به ‌عنوان سومین سری از اصلی ترین محصولات پوشیدنی جهان موفقیت‌های زیادی را برای خود رقم بزند.

در اپل واچ سری 4 که آن را مهم‌ترین و بزرگ ‌ترین آپدیت اپل جهت ساعت‌های آن ها می‌دانیم، همه سخت ‌افزار از مشخصات داخلی و طراحی علاوه بر نرم‌افزارها دچار تغییر شدند و با وارد شدن WatchOS 5 اوضاع اپل واچ به ‌کلی دچار تغییر شدن. فضایی که بر رابط کاربری چهرمین سری حاکم بود شباهت بسیاری با نخستین نسل دارد؛ ولی این نسخه در نظر دارد همه خاطرات تلخ و ناکام کاربران را از نسل اول را فراموشی بسپارد. با نظر به تجربه‌ی کاملا طولانی مدن از نخستین نسخه‌ی اپل واچ، چهارمین نسل این ساعت هوشمند جذابیت بسیاری زیادی را داشت. در ادامه با ما همراه باشید تا سری چهارم اپل واچ را به طور کامل به اتفاق یکدیگر مورد بررسی قرار دهیم.

طراحی اپل واچ سری 4

اپل واچ سری 4

اپل واچ سری 4

زبان طراحی اپل واچ ها از همان دوره نخست تا به حال هیچگونه تغییر خاصی نداشته است و همیشه یکسان بوده. در اولین نسل تا سومین نسل ، با اندازه‌های ۳۸ و ۴۲میلی‌متری برخورد کردیم. در مدل ۳۸میلی‌متری اپل واچ، ۵۵.۱ درصد قسمت بدنه به نمایشگر مربوط‌ می باشد که این میزان در نسخه‌ی ۴۲میلی‌متری به  ۵۶.۸درصد هم رسیده بود. نمایشگر نسبت به بدنه در همه نسل ها یعنی همان سه نسل از اپل واچ یکسان بوده است؛ ولی کوپرتینونشین‌ها در چهارمین سری، در زمینه طراحی تغییراتی ایجاد کرده این که بسیار هم عالی هستند. چهارمین سری اپل واچ در دو اندازه‌ی ۴۰ و  ۴۴میلی‌متری به بازار وارد شده است که هرکدام از آن ها نسبت صفحه نمایش به بدنه‌ی ۵۷ و ۶۰درصد را دارا می باشند. با همه این ها اگر کاربر از اندازه‌ی ۴۲میلی‌متری بهره می برده است، هنگام کار کردن با نسخه‌ی ۴۴میلی‌متری چهارمین سری، هیچ گونه تغییر اندازه‌ی خاصی را حس نخواهد کرد. همچنین باید به این نکته هم توجه کرد که این مورد تا هنگامی صحیح است که نمایشگر اپل واچ  در وضعیت خاموش باشد و آن را روشن ننموده باشید.

با روشن نمودن صفحه نمایش ، به این مورد پی خواهید برد که تا چه اندازه حاشیه‌هایی که در کناره ها وجود دارند کاهش یافته اند و در نتیجه نمایشگر بزرگ ‌تر از قبلا شده است، این مورد در ابعاد نمایشگر از فواید بسیار خوبی برخوردار است و در زمینه نرم‌افزاری، ساعت هوشمند اپل واچ را تا میزان قابل توجهی کارآمد تر خواهد کرد. اگر در کل در این مورد باید گفت که، امسال کوچک ‌ترین نسخه، نمایشگر کامل تری در برابر بزرگ‌ ترین نسخه سال گذشته دارا می باشد؛ ولی در زمینه ابعاد روی دست چیزی به عنوان تفاوت حس نخواهید کرد. وزن سری نخست اپل واچ در مدل ۳۸میلی‌متری از بیست و پنج گرم آغاز شده و در سومین نسل در مدل ۴۲میلی‌متری به ۵۲.۸ گرم دست یافت؛ در شرایطی که مدل ۴۰میلی‌متری چهارمین سری چهل گرم و مدل ۴۴میلی‌متری دارای چهل و هشت گرم وزن می باشد. اینطور که معلوم است این اندازه وزن جهت ساعت در رده‌های گوناگون سنی ایده آل و مناسب باشد.

اپل واچ سری 4

اپل واچ سری 4

در پایین محصول هم در برابر نسخه پیشین تغییرات خاصی مشاهده نمی شود. اپل جهت برقرار نمودن ارتباط ایده آل تر در زمینه  LTE، در عقب دستگاه به شکل کامل از سرامیک بهره برده است. این مورد سبب می‌شود میزان آنتن ‌دهی محصول در برابر نسل پیشین ارتقا قابل توجهی داشته باشد و مانند گذشته مشکل ارتباطی را در این مورد نداشته باشیم؛ هرچند بهره بردن از LTE بر روی اپل واچ تا به حال برای کاربران ایرانی در دسترس نبوده است و مشکلاتی د این زمینه وجود دارد. در لبه‌ی سمت راست محصول میان کلید اصلی و پیچ گردان ، میکروفون قرار داده شده است و در لبه‌ی قسمت سمت چپ محصول اسپیکر آپدیت شده اپل واچ سری ۴.

یکی از نقاط قوت طراحی اپل واچ سری چهار ، امکان بهره بردن از بندهای جانبی نسل پیشین می باشد. در زمینه اتصال یافتن ، طراحی و همچنین ابعاد در بهره بردن از بندهای جانبی هیچ موردی مشاهده نشده است یعنی هیچ تفاوتی وجود ندارد؛ به‌ همین علت تعدادی از شرکت‌های سازنده لوازم جانبی با خیالی راحت می توانند که به توسعه‌ی محصولات پیشین خود ادامه دهند. بهره بردن از بندهای گوناگون در اپل واچ یکی از توانایی های بسیار خوبی به شمار می رود که تأثیر بسیار خوبی بر میزان بهره بردن از این ساعت هوشمند در قشرهای گوناگون داشت.

سخت افزار

توانایی پردازشی اپل واچ با توجه به بهره بردن از پردازنده‌ی S4 درکنار همان تراشه‌ی W3 در شرایط خوبی قرار دارد که تنها فرق آن با W2 توانایی پشتیبانی نمودن از بلوتوث نسل پنج به حساب می آید. ژیروسکوپ و شتاب‌سنجی که در اپل واچ سری چهار به کار گرفته شده اند فرق زیادی با نسل‌های پیشین ندارد؛ ولی حالا در این نسل با نظر به بهینه‌ سازی ‌های بسیار خوب نرم‌افزاری، دقت کامل تری را به کاربر هدیه می دهند؛ به شکلی که توانایی دارد که سقوط از ارتفاع را به سادگی شناسایی کند. با همه این ها، بیشینه‌‌ی شتاب سنجش‌پذیر چهارمین سری اپل واچ ، سی و دو برابر شتاب گرانش زمین می باشد.

اپل واچ سری 4

اپل واچ سری 4

یکی دیگر از بخش هایی که به شکل سخت‌ افزاری به چهارمین سری اپل واچ افزوده شده است، توانایی جدید پیچ‌ گردان می باشد که به‌ علت برخورداری از آن، لرزش‌های کاملا ریزی در حال چرخاندن پیچ متوجه خواهید شد؛ لرزش‌هایی که سبب می‌شود گزینش گزینه‌های گوناگون و گشت زدن در رابط کاربری با با خیالی آسوده تر در زمینه گزینه صحیح انجام شود. با اینکه در نگاه اول افزوده شدن این توانایی زیاد کاربردی به‌نظر نمی آید، در دراز مدت پی خواهید برد که لرزش‌‌های کم پیچ گردان، تأثیر قابل توجهی در تجربه‌ی کاربری شما خواهد داشت.

سخت‌افزاری که در چهارمین سری اپل واچ به کار گزفته است به شکلی می باشد که به سادگی خواهید توانست که گوناگون را اجرا نمایید. به شکل نرم‌افزاری با فشار دادن کلید اصلی یا همان کلید بغل پیچ گردان ، برنامه های تازه به کار گرفته شده به ‌نمایش در خواهند امد. جا به ‌جایی در برنامه های گوناگون بدون هیچ کندی انجام خواهد شد؛ ولی به هر ترتیب نباید انتظار داشت چند وظیفه را با سرعت بالا و خوبی انجام دهد. در همه نسل‌های پیشین، سخت ‌افزار اپل واچ به شکلی بود که بهره بردن از WatchOS به‌ یکی از بخش های لذت‌ بخش تبدبل شده بود؛ اما در این سال اپل به جهت اینکه توانایی رساندن به اوج این سری را داشته باشد، از بهینه ‌سازی ‌هایی بهره برده است که از نظر ما اصلی ترین مورد این نسل به حساب می‌آید. بنابر تجربه‌ای که ما از نسل اول داشتیم اینگونه بود که، تمام شدن شارژ ساعت هوشمند در میانه روز کاملا آزاردهنده به نظر می رسید و همه نیازها از این محصول هوشمند را تحت‌ تأثیر خود قرار می داد. در زمینه ظرفیت باتری، با میزان برابری در برابر نسل پیشین روبه‌رو می باشیم؛ ولی باید گفت که با سخت ‌افزاری بسیار بهتر در چهارمین سری برخورد داریم که به این دلیل توانایی خواهیم داشت که مدت ‌زمان بیشتری با محصول خود سپری نماییم.

پیش از متصل شدن اپل واچ به آیفون می خواستیم که از این ساعت هوشمند بسیار خوب به نوعی بهره ببریم که انگار قرار بر این است ساعت را با آن بررسی نماییم. به همین دلیل، اتصال آن به وسیله وای‌فای را قطع نمودیم و آن را بر روی دست بستیم. به گونه بسیار مناسبی موفق شدیم دو و نیم روز از این ساعت هوشمند بهره ببریم و با پنج درصد باقیمانده آن را دوباره به شارژ متصل نماییم. این مقدار زمانی که گفتیم جهت بهره بردن از محصول در برابر نسل نخست پیشرفت بسیار خوبی را به همه نشان خواهد داد. در همین زمانی که گفتیم حدود پنجاه دفعه ساعت را به وسیله این گجت مورد بررسی قرار دادیم؛ ولی بدون شک هیچ ‌کس میزان هزینه‌ی اپل واچ را پرداخت نخواهد کرد که تصمیم داشته باشد بدون وصل شدن به آیفون از آن بهره ببرد. پس نیاز است کارکرد بهره روزانه را از آن انتظار داشته باشیم.

هنگامی که حرف از میزان عمر باتری بسیار مطلوب اپل واچ سری چهارم زده می شود، یعنی قصد داریم مدت ‌زمانی را تعیین کنیم که یک روز کامل را به شما خدمات می‌دهد. در نسل ‌های پیشین، همین مدت ‌زمان بسیار کمتر به نظر می رسید؛ ولی در همین نسل اپل کاملا موفق شده است به وعده های خودش وفادار بماند. در طول همه ۲۴ ساعت، از صد درصد باتری اگر یک ساعت آن را به ورزش کردن اختصاص بدهید،چیزی در حدود ۱۲۰ نوتیفیکیشن برای شما بیاید و قصد داشته باشید  مدت زمان ده دقیقه تماس تلفنی برقرار نمایید، در پایان همان روز با میزان ۳۸درصد باتری روبرو خواهید شد. اما در این میان، چند باری هم واچ‌فیس‌های گوناگون را تست کردیم و به شکل کاملا ساده از اپل واچ استفاده به عمل آوردیم. در روز جمعه تصمیم بر این شد که میزان فعالیت اپل واچ را با توجه به ردیابی حرکات ورزشی تست نماییم. به همین دلیل از زمانی که جهت پیاده ‌روی کردن به بیرون قدم گذاشتیم تا هنگامی که برگشتیم، چیزی در حدود هفت ساعت به طول انجامید و اپل واچ با میزان ده درصد باتری دوباره به شارژر متصل شد.

اپل واچ سری 4

اپل واچ سری 4

همان گونه که اشاره نمودیم، اپل اظهار بر میزان هجده ساعت عمر مفید باتری در شرایط استفاده ‌ی ترکیبی داشته است. این مورد را باید تأیید نماییم که با بهره بردن از حالت معمول و حتی بهره بردن از توانایی های سلامتی به طور قطعی خواهید توانست به اظهارات اپل دست پیدا کنید و حتی در برخی مواقع به عدد های بیشتری هم دسترسی پیدا خواهید کرد. چهارمین سری اپل واچ  در مورد عملکرد باتری و استفاده‌ی مفید از سخت‌ افزار بسیار ایده آل عمل نموده؛ ولی موردی که برایمان هنوز شفاف نمی باشد، طول عمر مفید باتری در بهره بردن چندین ‌ماهه از آن می باشد. همین حالا عددهایی که به دست آمده اند از تست های ما شرایطی می باشد که اپل واچ هفته‌ی نخست خود را سپری کرده؛ پایان و با توجه تجربه، در ماه‌‌ های آینده این عددها با مقداری کاهش برخورد خواهند شد. در کل باید گفت می‌توانیم بزرگ‌ ترین و اصلی ترین تغییرات این سری از اپل واچ را به بخش سخت‌افزار و هماهنگی بسیار عالی آن با باتری اعلام نماییم؛ به این دلیل که این باتری می تواند در نسل مذکور از نمایشگر بزرگ ‌تری هم پشتیبانی به عمل بیاورد.

نمایشگر در مدل چهل میلی‌متری، ۱.۵۷ اینچ و رزولوشن ۳۹۴ در ۳۲۴ پیکسل و در مدل چهل و چهار میلی‌متری، ۱.۷۸ اینچ با رزولوشن ۴۴۸ در ۳۶۸ پیکسل می باشد که هر گونه با فناوری flexible LTPO AMOLED مورد طراحی‌ قرار گرفته اند. نمایشگر در هر دو نسخه از فورس تاچ پشتیبانی به عمل می آورد و با توجه به مشخصات فنی که مشاهده می کنیم این نمایشگر تا ۱۰۰۰ نیت خواهد توانست که روشنایی به عمل بیاورد. در تستی که به انجام رساندیم، با بیشتر کردن میزان  نور صفحه به شکل دستی در پس‌زمینه ا‌ی که فقط سفید رنگ بود به ۲۶۰ نیت دست یافتیم که این مورد در شرایط تستی بسیار رضایت‌ بخش به نظر می رسید.

در پایان، هنگام بهره بردن از اپل واچ حتی هنگامی که در زیر نور خورشید قرار دارد دچار مشکل نخواهید شد؛ ولی در برخی از واچ‌ فیس‌های که بر روی محصول قرار دارند به علت نوشته‌ های کوچک کمی خواندن سخت خواهد بود. با نظر به قرار داشتن حسگر نور اطراف بر روی اپل واچ، بالا بردن نور نمایشگر تا پانصد نیت کاملا طبیعی به نظر خواهد رسید و در این زمینه قطعا خیال شما را در زمینه خوانایی آسوده خواهد کرد.

بهره بردن از چهارمین سری اپل واچ تا عمق پنجاه‌ متری مورد تائید می باشد؛ به همین دلیل می‌توانید با خیالی آسوده به استخر رفته و از یک شنای بسیار خوب نهایت لذت را ببرید. در برنامه ورزشی اپل واچ توانایی دارید حالت شنا را گزینش کنید تا میزان عملکرد شما به شمل دقیق مورد محاسبه قرار گیرد. اگر جز آن دسته از افراد می باشید که به ورزش‌های آبی علاقه مند هستید، اپل واچ قطعا محصول بسیار ارزشمندی برای شما می باشد. در مواقع بهره بردن از این ساعت هوشمند و در مواقعی که نزدیک آب هستید شاید که لمس‌های اشتباهی مشاهده کنید؛ به همین علت، با توانایی نرم‌افزاری که در این محصول وجود دارد خواهید توانست که آنلاک نمایید.

یکی دیگر از بخش های سخت‌ افزاری آپدیت شده اپل واچ، اسپیکر موجود بر روی این ساعت هوشمند می باشد. تغییر بسیار به موقع جایگاه میکروفون و اسپیکر دستگاه سبب شده تعداد زیادی از مشکلات نسل ‌های پیشین مبنی بر اکوشدن بد صدا هنگمی که تماس برقرار می شد. اسپیکر در قسمت لبه‌ی چپ دستگاه قرار داده شده است و با دو شیار به سادگی قابل مشاهده است. صدای به وجود آمده این اسپیکر به طور تقریبی سی درصد تقویت شده و حالا با صدایی کاملا بلند تر و شفاف ‌تر برخورد خواهیم داشت. در تجارب پیشین زمان پاسخ دادن به یک تماس تلفنی، نیاز بود که سر خود را به سوی ساعت کج نمایید؛ ولی در نسل حاضر به شکل کاملا شگفت‌ انگیزی صدای شخص مقابل کاملا گویا می باشد و صدای شما هم به شکلی بسیار عالی به گوش شخص منتقل خواهد شد. به نظر نمی آید این توانایی یکی از توانایی های پرکاربرد در این زمینه باشد؛ به این علت که کمتر کاربری به تماس تلفنی خود با صدایی بلند پاسخ خواهد داد. با همه این ها، تصور کنید که ایرپاد خودتان را به اپل واچ متصل خواهید کرد و بدون نیاز داشتن به آیفون، هم به موزیک گوش فرا دهید و هم اینکه درصورت برخورداری از نسخه‌ی سلولار جوابگوی تماس‌های خود باشسد که این بخش هنوز برای کاربران ایرانی در دسترس نمی باشد.

نرم افزار اپل واچ سری 4

اپل واچ سری 4

اپل واچ سری 4

WatchOS 5  یک سیستم ‌عامل بسیار ایده آل برای ساعت هوشمند اپل می باشد که باعث می شود تا توانایی های بسیار زیادی اختیار کاربران قرار بگیرد. این سیستم ‌عامل بسیار ارزشمند در این اواخر به پنجمین نسل هم ارتقا داده شده است. در هر آپدیت، تمرکز اصلی و مهم اپل جهت بالا بردن کارایی را مشاهده نموده ایم. در این نسخه، برنامه واکی‌تاکی ، پادکست، چند توانایی بیشتر جهت سلامتی و نوتیفیکیشن‌های دسته بندی شده افزوده شده اند.

یکی از بخش هایی که اپل از همان اول بر روی آن تمرکز بالایی از خود نشان داده بود ، واچ‌ فیس‌های گوناگون است. در حال حاضر توسعه ‌دهنده‌های دیگر این توانایی را ندارند که برای این بخش اقدام به طراحی واچ ‌فیس‌هایی بکنند و همه حالت های اجراشده را اپل به انجام رسانده است. با ظر داشتن به بیشتر شدن اندازه‌ی نمایشگر توانایی های کامل تری را خواهیم توانست که در واچ‌فیس‌های گوناگون مشاهده کنیم. یکی از همین واچ‌فیس‌ها که اپل تمرکز زیادی روی آن داشته، ضمن توانایی های گوناگون در نشان دادن تاریخ و ساعت ، دسترسی‌ هایی را در چهار سمت ساعت به کاربران می دهد که توانایی شخصی ‌سازی بسیار خوبی دارد. این واچ‌فیس با نام Infograph در تعداد زیادی از تبلیغات اپل واچ مورد استفاده قرار گرفته است.

تصاویر متحرک و انیمیشن‌ها در واچ‌فیس باکیفیت کاملا ایده آلی مورد طراحی‌ قرار گرفته اند و در نگاه نخست توجه شما را به خود جلب خواهند کرد. فونت بهره برده شده در WatchOS 5 خمیدگی‌های زیاد تری دارد و حس راحتی خوبی به شما القا خواهد کرد. به طور قطعی شما با واچ‌فیس ساعت‌ها درگیر خواهید بود تا همه آن‌ها را تست نمایید و اینکه تصمیم بگیرید جهت هرکدام شخصی‌سازی های زیادی را در نظر بگیرید. اگر در پایان تصمیم بگیرید تصویری خاص را خودتان جهت واچ‌فیس انتخاب نمایید، نیاز است به وسیله برنامه گالری آیفون، تصویری را به شکل واچ‌فیس جهت ساعت ارسال نمایید.

همان گونه که پیش تر اشاره نمودیم توسعه‌دهندگان ثالث توانایی ندارند که واچ‌فیس‌های خاصی را طراحی نمایند؛ ولی اپل این توانایی را درنظر داشته که بتوانند ویجت‌های گوناگونی را طراحی نمایند. در همان واچ‌فیس مشهوری که از آن برای شما گفتیم، توسعه‌ دهندگان گوناگون خواهند توانست که در قالب ویجتی ریز در قسمتی از واچ‌فیس قرار داشته باشند.

در اپل واچ برنامه ای به عنوان مرورگر مشاهده نخواهید کرد؛ ولی می‌توانید بر روی لینک‌هایی که قبلا ارسال شده اند به‌ عنوان iMessage یا SMS تپ نمایید که در مرورگر خاص خود باز می‌شود. به علت رزولوشن بسیار خوب اپل واچ همه نوشته ها کاملا واضح و قابل خواندن می باشند. این مورد در اصل جهت مرور وب ‌سایت کاملا کاربردی می باشد و در این زمینه به آن نیاز است. به همه پیام‌هایی که ارسال ‌شده اند خواهسد توانست که پاسخ داده و پاسخی که داده اید به سه روش می باشد: ۱. از پیام‌های از پیش آماده ای بهره ببرید که که از قبل برای این کار در نظر گرفته شده اند؛ ۲. بهره بردن از سیری و تبدیل نمودن صحبت به متن می باشد؛ ۳. باید کلمه به کلمه پیام خودتان را بر روی ساعت نوشته تا تبدیل به متن شود. هر سه این روش‌ها که گفتیم برای زبان فارسی فعال نمی باشد و به زبان دیگر هم  نخواهید توانست به‌ صورت فارسی پیامی را جواب دهید؛ مگر در شرایطی که تصمیم داشته باشید به شکل فینگلیش و با توجه به روش سوم جواب شخصی را بدهید.

اپل واچ سری 4

اپل واچ سری 4

جا به جا شدن در منوی اصلی و مشاهده کردن برنامه های تازه استفاده شده و همچنین دسترسی یافتن به بخش های مهم در همین نسخه از واچ او اس کاملا روان و راحت می باشد. حالت تئاتر جهت به تعادل ‌رساندن نور صفحه و همه نوتیفیشکن‌ها و همچنین امکان بسیار خوب Torch جهت به‌ حداکثر بردن نور صفحه و تنظیم روشنایی به‌ عنوان چراغ ‌قوه یکی دیگر توانایی هایی می باشد که می‌توانید با اپل واچ تجربه نمایید.

توانایی واکی‌تاکی یکی از امکانات بسیار خوبی است که در مدل تازه واچ او اس افزوده شده است. این توانایی جلوه‌ی تازه ای از تماس صوتی Face Time می باشد. به گونه ای دیگر، در هنگام بهره بردن از واکی‌تاکی پیام خود را به شکل فایل صدای کوتاه فیس‌تایم به کاربران دیگر ارسال می نمایید و بعد از آن، تا هنگام برقرار شدن اتصال با کاربر دیگر باید کمی صبر داشته باشید. پایان کاربر دیگر هم به همین صورت برای شما یک فایل صوتی ارسال خواهد کرد. اسم واکی‌تاکی از جذابیت بسیار بالایی برخوردار می باشد؛ ولی چگونگی اجرا نمودن آن برای اپل واچ زیاد جذابیت ندارد.

یکی از قسمت های بسیار خوب اپل واچ بهره بردن از دستیار صوتی سیری می باشد. چنانچه متصل شدن شما به آیفون و بعد از آن متصل شدن از آیفون به اینترنت دارای ثبات کافی نمی باشد، هر موقع که در نظر داشتید از سیری با گفتن Hey Siri استفاده به عمل آورید، با پیام …hang on رو به ‌رو خواهید شد. تا هنگامی که تصمیم بگیرید این پیام برطرف شود و دوباره استفاده نمایید، به‌ احتمال‌ بسیار بالا یادتان رفته است که به سیری چه نیازی داشته‌اید.

مورد بسیار جالبی که با آن برخورد نمودیم، یکسان نبودن هسته ‌های اصلی دستیار صوتی می باشد.در نظر داشتیم که از Siri آیفون یک جمله را به زبان اسپانیایی برای ما ترجمه نماید و این مورد را با سرعت بسیار خوبی به انجام رساند؛ ولی همین دستور را هنگامی که از سیری در اپل واچ سوال کردیم، با پیام تشخیص ‌ندادن برخورد کردیم. اگر بخواهیم منطقی در نظر بگیریم نباید در زمینه هسته‌ی برنامه میان این دو اختلافی دیده شود؛ اما به‌ نظر می آید سیری بر روی اپل واچ با محدودیت‌هایی برخورد می کند تا بتواند در نسخه‌ای پر سرعت تر برای ساعت هوشمند جوابگو باشد.

فقدان توانایی صفحه‌ نمایش دائما روشن جهت اعلام نمودن نوتیفیشکن یا همان ساعت یکی از نقاط ضعف به حساب می آید که تعداد زیادی از کاربران از آن ابراز نارضایتی کرده اند؛ به این دلیل که فقط نیاز است مچ خود را سمت بالا ببرید تا صفحه نمایش برای شما روشن شود.

سلامتی

مورد سلامتی یکی از بخش های مهمی می باشد که همه زمینه های توسعه‌ی اپل واچ را توانسته است که تحت‌تأثیر خود قرار دهد. اپل در هرکدام از نسل ها موفق شده است به شکلی بسیار خوب  بر سلامتی سرمایه‌گذاری نماید و در سال‌های گوناگون، در این زمینه توانایی های خود را به خوبی نشان داده است و البته که کاربران هم در این زمینه رضایت کامل داشته اند و هیچ انتقادی دیدخ نشده است. در همین امسال، چهارمین سری اپل واچ در دو زمینه پیشرفت بسیار خوبی را تجربه کرده است. بروز رسانی های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری سبب شده که تمرین‌های مختلف ورزشی به شکل خودکار مورد تشخیص قرار بگیرند. فقطنیاز است که وارد برنامه Workout شوید تا با گونه های مختلف تمرین‌های ورزشی مانند هاکی و یوگا و گونه های مختلف دوومیدانی برخورد داشته باشید. ورزش به شکل خودکار مورد تشخیص قرار می گیرد؛ ولی کاربران هم خواهند توانست جهت انتخاب سریع‌تر اقدام نمایند.

هنگامی که مشغول فعالیت ورزشی مورد نظر خود باشید، در بازه‌های ایده آلی اپل واچ ضربان قلب شما را ثبت خواهد کرد و چنانچه این مورد طبیعی نباشد، شما را به شکلی کاملا سریع خبردار خواهد کرد و حتی در مواردی که با پزشک تنظیم‌شده تماس داشته باشید. پیاده‌روی یکی از حرکات ورزشی می باشد که در طول روز بسیاری از ما انسان ها با آن روبرو هستیم. به عنوان مثال، هنگامی که از محل کار خودتان  تا خانه را پیاده‌روی می کنید، اپل واچ تعداد قدم های شما و تعدادی از جزئیات دیگر را ثبت می نماید و چنانچه در روزهای آتی از آن بتوانید به عددهای بیشتری دسترسی داشته باشید، به شما اعلام می نماید و مدالی برای شما درنظر خواهد گرفت.

همه اطلاعاتی که اپل واچ در یک روز ثبت می نماید، از برنامه Health در آیفون هم قابلیت دسترسی دارد. این مورد  را هم باید که درنظر داشته بگیرید و آن این که اگر برنامه و ابزار دیگری جهت سلامتی مورد بهره قرار می دهید، اطلاعات همه آن‌ها در گوشی شما جمع می شوند که قطعا تفکیک‌کردنی هم می باشند. ضربان قلب به شکل مستمر در اپل واچ مورد ثبت قرار می گیرد و به شکل نمودار نمایش داده می‌شود. چهارمین سری اپل واچ توانایی خوبی دارد که به آن ECG یا EKG گفته می شود. ECG مخفف Electrocardiogram  یا همان Electrocardiograph  می باشد. این کلمه در برخی مواقع EKG نامگذاری می‌شود. الکتروکاردیوگراف یک  دستگاه می باشد که جریانات الکتریکی قلب را به وسیله الکترودهایی گرفته و به صورت نمودار ترسیم می نماید که بر روی مکان های گوناگون پوست بدن انسان قرار داده می‌شوند. همین را با نام نمودار الکتروکاردیوگرام می شناسند. اپل جهت اجرا نمودن این سیستم به دیجیتال کرون روی آورده است.

با در نظر داشتن تغییر نوع ساخت فنی اپل واچ و اضافه نمودن این توانایی، خواهید توانست با قراردادن دست خود بر روی دیجیتال کرون از ECG استفاده کامل را ببرید؛ ولی بازهم متأسفانه این توانایی تنها برای کشور آمریکا فعال می باشد و کاربرانی که در کشور ما هستند نخواهند توانست که از این توانایی بهره مند شوند. به این نکته هم باید توجه کرد که هر روشی را تست کردیم؛ ولی متأسفانه برنامه برای کشور ما فعال نشد.

اپل واچ از برنامه ای جهت سنجش خواب استفاده به عمل نیاورده است. این مورد به این معنا می باشد که نخواهید توانست به شکل پیش‌فرض کیفیت و همچنین مدت ‌زمان خواب خود را در نظر داشته باشید؛ اما اضافه نمودن این چنین توانایی کار دشواری نیست. با یک جستجوی معمولی در استور اپل واچ به برنامه های کاملا ایده آلی دسترسی خواهید داشت که این توانایی را جهت شما در نظر گرفته اند. نتیجه های به‌ دست ‌آمده از برنامه ثالث کاملا قابل ‌اتکا هستند و با همه داده‌های دیگر در اپل واچ همخوانی نخواهد داشت.

چهارمین سری اپل واچ توانایی دارد که افتادن کاربر از ارتفاع را به سادگی تشخیص دهد. هنگامی که از ارتفاع سقوط داشته باشید، یک اخطار بر روی صفحه‌ نمایش شما ارسال می شود. اگر شرایط جسمی شما زیاد وخیم نباشد، با لمس نمودن صفحه اخطار غیرفعال خواهد شد؛ ولی چنانچه بعد از پانزده ثانیه حرکتی نداشته باشید، تماس با اورژانس برقرار خواهد شد. به هر ترتیب در زمینه سلامتی و مراقبت‌های ویژه، اپل واچ یک بسته کامل در اختیار کاربران قرار خواهد داد. نصب نمودن برنامه های جانبی و اضافه کردن توانایی های گوناگون دیگر، از همین مزایای اکوسیستم اپل می باشد.

اپل واچ سری 4

اپل واچ سری 4

نتیجه گیری

امسال به طرز چشم گیری اپل واچ پیشرفت قابل قبولی را تجربه کرده است. اگر فقط در نظر داشته باشید از این ساعت هوشمند جهت مدیریت کردن برنامه ها و نوتیفیکیشن خود استفاده به عمل بیاورید، در حق آن ظلم نموده اید. اپل واچ در این سال توانسته است که گام های خود را به شکل بلند تری بردارد و توانایی های گوناگونی اختیار کاربران قرار دهد. نقشه، تمرین‌های ورزشی، موسیقی، پیام ، تماس، پادکست و بسیاری از برنامه های دیگر تجربه‌ ی بسیار ایده آل تری را به کاربران ارائه می‌دهد.

با توجه داشتن به این مورد که نگاه کاربر در مورد سلامتی اولویت نخست را داشته باشد، باید عرض کنیم که اپل واچ بیش از پیش در این زمینه دخشیده است و حالا می تواند که در این زمینه خود را بیش از گذشته به همه نشان بدهد. هرچند که توانایی کاربردی ECG  همین حالا برای کشور فعال نمی باشد ولی  توانایی های دیگر می توانند که این ضعف را به خوبی بپوشانند.

اگرشما هم یکی از کاربران پر تعداد فعلی اپل واچ می باشید و در نظر دارید دستگاه خود را به این سری مورد ارتقا قرار بدهید، باید کمی صبر پیشه کنید. پاسخ به سوال ارزش ارتقا کار بسیار دشواری می باشد. برای آن دسته از کاربرانی که در نسل نخست و بعد از آن هنوز مانده‌اند، باید عرض کنیم که این فرصت بسیار ایده آلی برای ارتقا به حساب می آید؛ ولی در ارتقای سومین نسل به چهارمین نیل مطمئن نیستیم. تعداد فراوانی از توانایی های WatchOS 5 برای سومین نسل هم فعال می باشد؛ اما کاربران با آپدیت به چهارمین سری خواهند توانست از نمایشگر وسیع تر و باتری کارآمد تر بهره ببرند. این ارتقا برای همین گروه از کاربران چندین میلیون تومان خرج خواهد داشت و صحبت کردن در مورد ارزش این کار مقداری سخت خواهد بود.

چهارمین سری اپل واچ همین حالا در زمینه فروش جهت کسب برترین ساعت هوشمند، جایگاهی بهتر از سال‌های پیشین دارد. همه موارد به شکلی مورد طراحی‌ قرار گرفته اند که باید عرض کنیم این گجت هوشمند بعد از سال‌ها به نخستین بلوغش دست یافته است و با کمترین ماورد منفی در زمینه طراحی و همچنین نرم‌افزار مواجه می باشد.

کمترین قیمت

یک هفته مهلت مرجوعی

یک سال گارانتی

پشتیبانی 24 ساعته

ارسال رایگان