برترین فیلم های کمدی که در سال 2019 باید ببینیم
یک اثر کمدی جذاب گاهی در درون یک فیلم درام خود را نشان می دهد و حتما نیازی نیست که یک فیلم کمدی از ژانر کمدی برخوردار باشد. در لیستی که پیش روی شما است بهجای سخت گرفتن برای گزینش فیلمهایی که حجم زیادی از پایه و اساس خود را بر روی دیالوگ های کمدی بنا نموده اند، از گونه های مختلف فیلم های سینمایی قابل تماشا و گاها بهشدت عالی در همه زمینه ها که در اصل به طور تقریبی همهی سلیقه ها را مورد پوشش خود قرار می دهند؛ فیلمهایی که یا به طور کلی کمدی می باشند یا اینکه فیلم های کمدی را باید یکی از ژانرهای آن ها در نظر بگیریم و باید گفت نقش بسیار مهمی نیز هم در خنداندن یا سرگرم کردن مخاطب دارند و باید گفت که در این زمینه بسیار عالی هستند. اما در نظر داشته باشید که مقاله پیش رو سعی بر این دارد که تنها دنیای هنر هفتم به فیلم هایی بپردازد که همین حالا نسخههای دیجیتالی و خانگی آنها در دسترس مخاطبان هستند و دیگر نیازی نیست برای دسترسی به آن ها مدت زیادی صبر پیشه کنید.
Toy Story 4
در دنیای شگفتانگیز و سرایر زیبایی انیمیشن ها گاها کارهایی می بینیم که گویی میان استودیوهای غربی، فقط پیکسار می تواند که آن ها را به انجام برساند. استودیویی محبوب که فقط سعی می کند فکر خود را بر روی سرگرم کردن مخاطبانی که سن پایین تری دارند و همچنین به فکر فرو بردن مخاطبان بزرگ سال خود معطوف کند و به همین علت اعضای باسابقه آن تا به حال چندین بار موفق شده اند شاهکارهایی را به تولید برسانند که طیف بسیار وسیعی از سلیقهها را مورد پوشش خود قرار دهند. با همه این ها در سال هایی که به طور معمول دنبالههای فیلم ها فقط هدف درآمدزایی دارند، خبر به تولید رسیدن داستان اسباب بازی 4 که یکی از محبوب ترین انیمیشن های همه دوران است هم میتوانست که مقداری در این زمینه مشکوک باشد.
چرا که انیمیشن داستان اسباب بازی بین همه فیلم های سینمایی سهگانههای به پایان رسیده در جایگاهی کاملا ویژه قرن بیستویکم دارا می باشد و تا آن اندازه از پایانبندی فوق العاده ای برخوردار بود که نیازی به ساخت دنباله آن مشاهده نمی شد. ولی پیکسار با یک داستان احساسی، انیمیشن سازی بسیار زیبا و پرنشاط و همچنین طراحی چند شخصیت خاکستری که بسیار نقش مهمی در این فیلم دارند، چهارمین قسمت «داستان اسباب بازی» را از دنبالهای که به ساخته شدن نیازی نداشت» به اثری تبدیل نمود که «همهی علاقه مندان به سه گانه قبلی باید آن را تماشا کنند». چرا که Toy Story 4 داستانی عامه پسند را به گونه ای بسیار پر معناتر و زیباتر به اتمام می رساند.
با همه این ها بار کمدی فیلم مذکور در هیچ شرایطی کمتر از ژانر درام آن نمی باشد. به صورتی که تماشاگر جدا از اینکه به طور تقریبی نیمه بیشتر فیلم را با خنده تماشا میکند، دفعات زیادی هم خود را در حال قاه قاه خندیدن به دلیل شنیدن دیدن یک شوخی یا یک دیالوگ بامزه یا تصویری زیبا مشاهده می کند؛ لحظاتی که به لطف صداگذاریهای بسیار عالی بازیگران انیمیشن زیباتر هم خواهند شد . همچنین باید گفت برخلاف تعدادی از فیلمهای دیگر این لیست، Toy Story 4 انیمیشنی برای همه درجههای سنی می باشد و از مخاطبان کم سن و سال تا مخاطبانی که سال ها است با سینما وقت میگذرانند، توانایی دارند به این انیمیشن یک بار شانس به فکر انداختن و سرگرم شدن خود را بدهند در کل باید گفت که این انیمیشن یکی از برترین های لیست ما می باشد و پیشنهاد می کنیم که در اولین فرصت به تماشای آن بنشینید.
Missing Link
با اینکه این روزها با تاسف فراوان باید گفت که بازار انیمیشنهای یا استاپ-موشن هرگز مثل سالهای پیشین داغ نیست و آنها به رفته رفته به محو شدن در درون انیمیشنهای انیمه و کامپیوتری قدم می گذارند، باز هم نباید انکار کرد که همچنان ما در طول سال منتظر دیدن یک انیمیشن استاپ-موشن مناسب و نهچندان موفق در جهان هستیم که ارزش وقت گذاشتن داشته باشد و از کیفیت خوبی برخوردار باشد. شک نداشته باشید که در این زمینه استودیوی انیمیشنسازی لایکا (Laika) که علاقه مندان آن را به طور معمول با کورالین (Coraline)، اثر بسیار عالی و کاملا هنری سیلیک به خاطر میآورند، در این سال ها نقشی بسیار مهم را در به تولید رسیدن این انیمیشنها دارا بود. استودیوی محبوبی که بعد از «کورالین» به فکر ساخت «غولهای جعبهای (The Boxtrolls)، پارانورمن» (ParaNorman) و «کوبو و دو تار» (Kubo and the Two Strings) افتاد که به خصوص همین آخری به خوبی موفق شد دوباره نام این استودیو را بر سر زبان علاقه مندان به سینما بیندازد.
پنجمین انیمیشن تولید شده به وسیله لایکا Missing Link نام دارد؛ یک اثر انیمیشن اشکالدار ، داستانگوو برخورد کرده با بعضی افتوخیزها که اما در سرگرم کردن مخاطب و حتی در درگیر نمودن موقت احساس و فکر او موفق می باشد و حتی اگر اصلا با ضعفهایی که فیلم نامه دارد کنار بیایید، در تصویرسازیهای استاپ-موشن و کارگردانی عملکردی بسیار عالی آن ها را تحسین خواهید کرد. داستان انیمیشن هم در مورد به وجود آمدن یک موجود هوشمند به وسیله انسانها می باشد که در درون افسانههای کهن همیشه وجود داشته است و در کل، خواندن او به احتمال فراوان رازهایی در مورد به وجود آمدن نژاد انسانها را فاش خواهد نمود در کل این انیمیشن بسیار عالی قطعا می تواند که خنده را بر روی لبان شما بیاورد و با توجه به دیالوگ های بسیار زیبایی که دارد می تواند که یکی از برترین فیلم های کمدی سال 2019 باشد.
Spider-Man: Far From Home
همهی اثرات ساخته شده توسط دنیای سینمایی مارول یا همان MCU به گونه ای با کمی کمدی در نوع داستانگویی خود سر و کار داشته اند باید گفت که در این زمینه در بیشتر مواقع، از این لحظات کمدی درون فرمتهای همیشگی و مانند یکدیگر بهره مند هستند. ولی صحت داشتن این مورد هرگز به آن معنا نیست که بعضی از این آثار محبوب مارول در این سال ها مثل فیلم «نگهبانان کهکشان» (Guardians of the Galaxy) از آن کمدی همیشگی که در آثار سینمایی مارول می دیدیم برخوردار نبودند اما به هر حال باز هم گاها دیالوگ های کمدی می دیدیم ولی نه در آن حد که انتظار داشتیم. کوین فایگی و جان واتس هم از همان دوره ساخت Spider-Man: Homecoming با نظر داشتن حجم بسیار خوبی از کامیکهای محبوب اسپایدرمن، اقدام به طراحی فیلمهای مرد عنکبوتی و تازه ترین نسخه از این شخصیت با تکیه دادن بر روی ژانر کمدی کردند.
تلاشی که باید گفت در مرد عنکبوتی: دور از خانه به گونه ای بسیار کامل تر از همه تجربههای پیشین مارول استودیو وقت داستانگویی برای این شخصیت پرطرفدار نتیجه میدهد و اثری را به وجود می اورد که همیطور که یک فیلم اکشن بسیار ایده آل است، یک فیلم کمدی مناسب هم می باشد، یک اثر با نوع داستان سرایی احساسی و درام طی برخی قسمت ها و یک فیلم تکامل یافته (Coming-of-Age) مناسب می باشد؛ اثری که از تعدادی نقصهای مشابه با دیگز ایرادات از فیلمهای دیگر مارول رنج خواهد برد اما اگر آن را دقیق تر زیر نظر بگیریم، متوجه خواهیم شد که بهتر است آن را یکی از سه اثر سینمایی برتر تولید شده با محوریت مرد عنکبوتی تا به حال به حساب آورد.
Aladdin
چهار گروه از مخاطبان وعلاقه مندان به سینما باید به تماشای علاءالدین ، جدیدترین ساختهی گای ریچی بنشینند؛ اول از همه مخاطبان کودک و گاها نوجوانی که فیلم های به موزیکال دیزنی علاقه مند هستند، دوم بزرگ سالانی که خاطره های زیادی از انیمیشنهای کلاسیک مانند Aladdin دارند و این نکته را هم باید در نظر گرف تکه بزرگسالانی از این اثر لذت می برند گارد که مشکلی بازسازیهای لایواکشن والت دیزنی نداشته باشند چرا که برخی از این افراد از بازسازی اثرات قدیمی استقبال نمی کنند ، سوم تماشاگرانی که به داستان های فانتزی سرگرمکننده که که معمولا داستان های جذابی هم درند و اتفاقات زیادی در آن ها می افتد لذت میبرند و در پایان هر کسی که علاقه دارد یک فیلم ماجراجویانه ، عاشقانه، کمدی ، خانوادگیو موزیکال مناسب (نه کمتر نه بیشتر و) را تماشا کند.
Aladdin که سابقهی تولیدکنندگانش و به خصوص کارگردانش جلوه های بصری درونش را تضمین نموده است، این فیلم جز فیلم های بدون ایراد نمی باشد و در عین حال قطعا در دسته فیلمهای لذتبخش و سرگرمکننده طبقهبندی خواهد شد. فیلمی که در انتخاب تعدادی از بازیگران اشتباهاتی بزرگ دارد و در همین شرایط سه فرد اصلی که در گروه بازیگران اصلی قرار دارند یعنی ویل اسمیت، منا مسعود و به خصوص نائومی اسکات، درون این فیلم درخشش کاملی دارند. همینطور این فیلم با آن که تعدادی از نقاط مثبت انیمیشن اورجینال را از دست میدهد، برخی نکات قوت را نیز به داستان سرایی خود اضافه می نماید. البته که در این فیلم نیز داستان در مورد سعی و کوشش پسری فقیر جهت رسیدن به شاهدختی زیبا، دوستداشتنی و جسور را شاهد خواهیم بود. ولی خوشبختانه در Aladdin تازه ساخته شده یاسمین را نباید دختری در انتظار علاءالدین نشسته در نظر داشته باشیم بلکه در این فیلم شخصیت یاسمین تغییراتی داشته است که در کل باعث زیباتر شدن فیلم شده اند.
Booksmart یکی از برترین فیلم های کمدی
Booksmart اولین ساختهی سینمایی بلند اولیویا وایلد می باشد، یک فیلم زیبا سرشار از از لحظه های آشنا و بسیار دوست داشتنی که از محبوبیت بسیر بالایی هم نزد علاقه مندان به سینما برخوردار شد. فیلمی که به طور قطعی در زیر ژانری که دارد عملکردی بسیار خوب مانند «لیدی برد» (Lady Bird)ها و همچنین کلاس هشتم (Eighth Grade)ها را به نمایش نخواهد گذاشت و در همین حال به یک فیلم بسیار زیبا و یکی از بهترین کمدیهای ۲۰۱۹ تبدیل میشود. داستان Booksmart در مورد دو دختر کملا موفق در مدرسه می باشد که تصمیم دارند پیش از به دانشگاه رفتن، مقداری هم تجربه «زندگی کردن مانند دیگر دوستان خود» را داشته باشند و به گونه ای این طرح داستانی را به شکلی ویژه برای خودشان پشت سر خواهند گذاشت که دست کم تا چند هفته با کارهای عجیب و غریب خود در ذهن مخاطب باقی خواهند ماند.
تازه همچنین جدا از فیلمنامهی بسیار عالی که بهجای تخریب دسته ای از انسان ها جهت بالا بردن دسته ای دیگر سعی بر نمایش دادن دادن ارزشهای هر دو دسته دارد، Booksmart در از دو بازیگر اصلی بینی فلداستاین و کیتلین دیور سر و کار دارد و داستان دور آن ها می چرخد؛ دخترانی که در نشان دادن تصویری صحیح از این نقشهای نسبتا ساده، به شدت موفق و در اصل دوستداشتنی به نظر می آیند و کار وایلد در فقل کردن قابهای استاندارد و گزینش مسیر داستانی صحیح را کامل خواهند نمود. با اینکه Booksmart هم در پایان بیشتر برای بزرگ سالان مناسب است چرا که این فضاهای داستانی درون سینمای هالیوود را بیشتر میپسندند و دیگر افراد معمولا با داستان آن ارتباط برقرار نخواهند کرد.
The Dead Don’t Die
جدیدترین فیلم جارموش را نمی توان که یک فیلم همه پسند به حساب آورد. در اصل هنگام صحبت در مورد The Dead Don’t Die باید آن را یک فیلم دارای ایراد و طنزی عجیب و تولید شده برای علاقه مندان پر تعداد این کارگردان خطاب نمود. اثری که از ابعاد تجاری خالی نمی باشد، تیم بازیگری پر تعدادی دارد و هنگام بهره بردن از استعارههای فرامتنی مانند اشاره داشتن به وضعیت سیاسی این روزهای ایالات متحدهی آمریکا ضعیف نشان دیده می شود.
ولی اگر موفق شوید با همهی ایرادات گفته شده ارتباط برقرار کنید، به خوبی خواهید فهمید که مردهها نمیمیرند را نمی تواند یک فیلم بد هم به نام گذاری آورد. چرا که در پیامهای اصلی خود به طبیعت ، کرهی زمین و همهی بلاهایی که ما انسان ها بر سر آن آورده ایم، اشاره خواهد کرد. در این اثر برخلاف دیگر فیلم های زامبیمحور که در آنها معمولا با یک ویروس همه چیز آغاز میشود، پایان دنیا به علت یک تغییر کوچک در اکوسیستم زمین زامبی ها از راه میرسند در کل باید گفت که این فیلم جز آن دسته از فیلم هایی می باشد که حداقل ارزش یک بار دیدن را دارد.
Pokémon Detective Pikachu
متاسفانه همچنان به نظر تعداد قابل توجهی از علاقه مندان به سینما، حتی یک فیلم با اقتباس شده که از روی یک بازی تولید نشده است که بتوانیم آن را یک فیلم سینمایی ارزشمند یا حتی معمولی خطاب کنیم. ولی دوباره هم هر چند وقت یک مرتبه فیلمهای اقتباس شده از بازی خاصی دیده میشوند که در سرگرم کردن ما توانایی بالایی داشته باشند و موفق شوند لقب معمولی رو به بالا یا حتی تقریبا خوب را دریافت نمایند. Pokémon Detective Pikachu پرفروشترین فیلم در این زمینه یعنی اقتباسشده از یک بازی ویدیویی تا به حال نیز به طور دقیق یکی از همین فیلم ها می باشد. فیلمی در مورد جهانی مملو از موجودات کوچک افسانهای و بسیار زیبا به نام پوکمون که در قسمت های محدودی از جهان کنار انسانها در حال زندگی کردن می باشند و به گونه ای دوستان ما انسان ها هستند.
در حالی که از هوش بسیار بالاتری برخوردار هستند. داستان Detective Pikachu از جایی آغاز میشود که پسری به مراتب باهوش به یک قتل مشکوک برخورد می کند و با والدین خود و پوکمونی که بسیار باهوش است قصد دارد که به حل معما بپردازد. از قستی به بعد هم آنها به همراهی دختری با بازی بسیار عالی کاترین نیوتون که خود داستانی دارد، محلهای خطرناک و سازمانهای عجیبوغریب قدم میگذارند. در میان همه شوخیهای جذاب و جوکهای بامزه فیلم نیز رایان رینولدز را داریم که در این فیلم بازی بسیار زیبایی از خود نشان می دهد و با کارهای بامزه او داستان فیلم پیش می رود. این فیلم هم برای کودکان و مخاطبان کم سن و سال می تواند فیلم خوبی باشد و هم اینکه مخاطبان بزرگسال هم می توانند به تماشای فیلم نشسته و از داستان زیبای آن لذت ببرند.
Fighting with My Family یکی دیگر از برترین فیلم های کمدی
کمتر منتقدی در دنیا دیده می شود که جهان سیتکامهای تلویزیونی را به طور حرفه ای دنبال کنند و از The Office با بازی بسیار زیبای استیو کارل بهعنوان یکی از برترین سیتکامهای همه دوران ها یاد نکند. ولی نمونه آمریکایی The Office که در آن کارل نقش مایکل اسکات را بازی می کند، در اصل یک اقتباس از سریال بریتانیایی چهارده قسمته با همین اسم ساخته شد و استیون مرچنت یکی از دو تولید کننده اصلی فیلم به حساب می آید. اکنون وقتی که اینچنین شخصی با بودجهای خوب سراغ یک داستان واقعی، خندهآور ، بزرگسالانه، هیجانانگیز برود و برای بازیگر اصلی هم بازیگر جوان و خوش آتیه ای مانند فلورنس پیو را در نظر بگیرد، باید نتیجه گرفت که با یک فیلم زیبا و بسیر عالی طرف هستیم. به همین علت Fighting with My Family به فیلمی در مورد یک دختر کشتیگیر می باشد که مخاطبان زیادی میتوانند از دنبال کردن داستان او لذت خواهند برد.