مرکز تماس 021 910 910 17

آشنایی با تنظیمات دوربین دیجیتال

خیلی از افراد که از دوربین های دیجیتال استفاده می کنند از حالت اتوماتیک دوربین های خود استفاده نموده و خیلی از آن حتی نمی دانند که دوربین یک حالتی به جز اتوماتیک را هم دارد. و از تنظیمات دوربین دیجیتال آشنایی ندارند. چیزی که شما را از یک عکاس حرفه ای و آماتور متمایز کرده استفاده کردن از حالت پیش فرض دوربین های دیجیتال می باشد.

 یکی از تنظیمات دوربین دیجیتال حالت اتوماتیک می باشد:

به عقیده من احتیاجی به شرح دادن و توضیح این حالت نمی باشد زمانی که شما دوربین را در حالت اتوماتیک گذاشته اید در این صورت دوربین به وسیله داده هایی که دریافت نموده تلاش دارد که بهترین تنظیمات را مثل دیافراگم،شاتر ،فکوس و … را اعمال نماید.برخی از دوربین ها این اجازه را داده که بتوانید در حالت اتوماتیک آن از فلاش هم استفاده کنید و برخی از مدل ها هم این قابلیت را ندارند این حالت در خیلی از شرایط و موقعیت ها در عکسبرداری نتایج خوبی را برای شما ارائه کرده و به همین خاطر بهترین حالت پیش فرض دوربین دیجیتال محسوب می شود البته در بعضی از موقعیت ها پیش فرض می توانید بهتر از حالت اتوماتیک عمل نموده و سطح زیادتری از انتظارهای شما را برآورده خواهد ساخت.

حالت پرتره:

زمانی که شما حالت پرتره را انتخاب نموده دوربینتان به صورت خودکار روزنه دیافراگم را باز نموده و عدد دیافراگم کوچکی را انتخاب نموده و دلیل آن هم این بوده که عمق میدان کم می شود چون در عکس هایی که پرتره هستند شما به بک گراند تار احتیاج دارید تا سوژه شما با قرار داشتن در فوکوس از پس زمینه جدا شده و مخاطب را به خوبی جذب نماید.

حالت پرتره در وضعیتی که شما می خواهید از یک شی واحدی عکاسی کنید کارکرد خوبی را دارد چون سوژه را به صورت واضع نشان داده به روشی که نظر مخاطب را جذب می کنید اگر می خواهید از یک فردی استفاده کنید بهتر است همه قد او را در کادر نگذارید تا بتوانید نتیجه خوبی بگیرید.

حالت ماکرو:

این حالت این امکان را برای شما فراهم نموده که بتوانید به سوژه خودتان بیشتر نزدیک شوید و بتوانید عکسی از نمای نزدیک یا کلوز آپ را بگیرید این حالت برای عکاسی از حشره ها،گل ها و اشیای کوچک هم مناسب می باشد توجه داشته باشید که دوربین های دیجیتال گوناگون با توجه به قابلیت هایشان در حالت ماکرو می توانند ویژگی های گوناگونی را داشته و فاصله کم فوکوس آن ها هم فرق می کند.

این فاصله معمولا بین 2 تا بیست سانتی متر بوده و وقتی که شما از حالت ماکرو استفاده می نمایید به این نکته توجه کنید که انجام دادن فوکوس در فاصله کوتاه مشکل تر بوده چون عمق میدان کاهش زیادی داشته و معمولا تا چند میلی متر هم خواهد رسید بهتر است دوربین شما و سوژه ای را که می خواهید از آن عکس بگیرید در یک خط به صورت موازی بگذارید.

حالت منظره:

این حالت در نقطه متضاد حالت گرتره قرار داشته و در این حالت دوربین روزنه دیافراگم را خواهد بست به این معنی که عدد دیافراگم بیشتری را انتخاب خواهد کرد تا اطمینان پیدا کند که همه چیزی که در صحنه کادر شما وجود داشته در حالت فوکوس قرار داشته به این معنی که در این حالت دوربین دارای عمق میدان زیاد و معمولا بی انتهابب بوده تا بتوانید همه چیزی که در کادر شما وجود داشته را فوکوس نماید.

این حالت برای عکاسی کردن از کادرهای عریض و صحنه هایی که در آن نقطه های جذاب و مورد نظرتان در یک فاصله متفاوت از دوربین واقع شده خیلی مناسب هستند بعضی اوقات هم امکان دارد در زمانی که از این حالت دوربین استفاده می کنید برای جبران نمودن روزنه باز از سرعت شاتر پایینی استفاده نموده به همین خاطر توصیه می کنیم در زمانی که از این حالت استفاده می کنید دوربین را در مکانی قرار داده که از ثابت بودن آن اطمینان پیدا کنید.

حالت تقدم شاتر یکی دیگر از تنظیمات دوربین دیجیتال:

این ویژگی در دوربین های دیجیتال با حرف S نشان داده شده این حالت با تقدم دیافگرام شباهت زیادی دارد و فرقش این است که شما سرعت شاتر را مشخص نموده و دوربین مابقی تنظیمات را با آن هماهنگ خواهد کرد.از این حالت وقتی استفاده نموده که احتیاج به کنترل کردن دستی سرعت شاتر داشته برای نمونه در زمان عکس برداری از صحنه های ورزشی یا اجسام متحرک احتیاج به سرعت بالایی داشته تا بتوانید حرکت را تثبیت یا فریز کنید.

کمترین قیمت

یک هفته مهلت مرجوعی

یک سال گارانتی

پشتیبانی 24 ساعته

ارسال رایگان